Kan du få kabel-tv fra DKnett?

Bor du i et område hvor DKnett har dekning, kan du bestille tilkopling og velge ut de tjenester du ønsker. Vi vil da foreta en detaljert undersøkelse og gi beskjed om hva som må gjøres for at du skal få signaler inn til deg.
Selve tilkoplingprosessen består i å legge en kabel fra et eksisterende tilkoplingspunkt frem til veggen og inn i huset der TV-apparatet ditt står.

Spar penger - grav selv!

Kabelen må normalt graves ned til en dybde på 40cm. De fleste kunder graver selv ned sin egen inntakskabel og sparer dermed penger. Inne i huset setter vi opp et avslutningspunkt på veggen (antennekontakt) med tre uttak; ett for TV-signaler, ett for radiosignaler og ett for bredbåndssignaler. Det betyr at dersom du først har kabel-TV kan du i ettertid enkelt bestille bredbånd fra DKnett.

Pålitelig og raskt bredbånd på samme linje

DKnett er også et fullverdig bredbåndssystem med betydelig overføringskapasitet som kan dekke et bredt tjenestespekter til befolkningen i vår region i mange år fremover. Nettet er et såkalt HFC-nett (Hybrid Fiber Coax nett), dvs. et nett hvor man kombinerer fiberoptiske kabler med koaksialkabel. Dermed får vi det beste fra to overføringsmedier: Stor overføringskapasitet og konkurransedyktige priser.

Med DKnett har du valgmuligheter

  • Et rikholdig og variert tilbud av TV- og radiostasjoner
  • Digitale og analoge TV-signaler av høy teknisk standard
  • Høyhastighets internett- og bredbåndsløsninger tilpasset ditt behov
  • Ip-telefoni fra eksterne tilbydere
  • En lokal samarbeidspartner som gir deg rask og god service

 

Dessverre er det slik at noen områder i Ås/Drøbak-området fortsatt ikke er utbygd med kabel-TV.
Det er ennå ikke bestemt om, og når flere områder kan inkluderes i vårt nettverk. Etterspørselen vil  avgjøre. Bruk kontaktskjemaet så vil vi svare deg ! På den måten får vi kartlagt behovet og kan bestemme den videre utbygningstakten på bakgrunn av det.

 

superrask