Valgfrihet og stort kanaltilbud

Valgfrihet

Vi har alle forskjellige interesser, ikke minst når det gjelder TV-programmer. Hos kundene våre finnes det også naturlig nok mange TV'er av ulike årganger og modeller. For noen betyr sylskarpe bilder på flatskjerm alt, for andre er det mindre viktig. Kanaltilbudet fra DKnett dekker de fleste behov, enten du er sportsinteressert, elsker å se film i HD-kvalitet eller nøyer deg med å følge med på nyhetene.

Grunnpakke med 20 kanaler for alle

Grunnpakken er basistilbudet til alle våre kunder. Den består av 20 kanaler og gir deg de mest populære tv- og radiokanalene. Grunnpakken kan mottas analogt eller digitalt. Hvis du velger analog grunnpakke får du inn alle kanalene i grunnpakken uten å måtte investere i dekoder eller ny tv. Det samme gjelder om du har tv-kontakter i flere rom.

Digital-tv

Vil du satse på bedre billedkvalitet, mottar du grunnpakken digitalt. For å få inn digital-tv trenger du en dekoder. Denne kjøper du hos Telenor, bestilling via DKnett. Skal du ha fullt utbytte av kvaliteten i de digitale sendingene, bør du ha en flatskjerm-tv, men det er ingen betingelse.

Kanaler i HD-kvalitet

HD-kvalitet løfter tv-opplevelsen til nye høyder. Vårt kabelnett passer perfekt til sikker overføring av HD-signaler. Stadig flere av kanalene i grunnpakken sender i HD. For å få inn disse sendingene trenger du en dekoder som du kjøper fra Telenor, bestilling via DKnett. Vær oppmerksom på at både dekoderen og flatskjermen din må være HD-klar.

Utvid med betal-TV

Som DKnett-kunde kan du også velge blant et av markedets største utvalg av betal-tv-kanaler. Vårt samarbeid med Telenor lar deg fylle på med dine favorittkanaler etter smak eller abonnere på sport-, film- og underholdningspakker.

zap